Nanda's Glas
nandavandeberg@gmail.com

Zoekt u een uitdagend en creatief uitje voor u en uw collega's neem dan vrijblijvend contact op met Glasatelier Ananda; 06-12761074

 

 

Onder het genot van koffie en gebak een geheel verzorgde middag kleur beleven met glas. U kunt kiezen uit de volgende varianten;

 

Glas beschilderen.

In 3 tot 4 uur tijd maakt u met gebruikmaking van glas poeders en korrels uw eigen schildering op glas, ter grootte van 20 bij 20 cm. 

 

Glas in lood paneeltje maken.

In 3 tot 4 uur tijd maakt u geheel naar eigen ontwerp of aan de hand van ontwerpen die aanwezig zijn uw een glas in lood paneel ter grootte van 20 bij 20 cm. U leert glas snijden en in combinatie met lood te verwerken tot een stevig geheel. Solderen en kitten doen we ook.

 

Sieraden maken van glas.

In 2 tot 3 uur tijd krijgt u uitleg over het gebruik van de glasoven en hoe u glas kunt samenstellen tot een prachtig sieraad. U kunt daarbij denken aan oorbellen, hangers en capuchons voor ringen.

 

Theelicht maken van glas.

In 2 tot 3 uur tijd krijgt u uitleg over het gebruik van de glasoven en hoe u glas kunt samenstellen en omsmelten zodat er een vorm ontstaat die te gebruiken is als windlicht.

 

Vlinder maken middels Tiffany techniek

In 3 tot 4 uur tijd maakt u uw eigen Tiffany vlinder, geheel met pootjes en geursprieten. U leert glas snijden en slijpen, waarna u met koperband en soldeertin u vlinder tot 1 geheel kunt maken. 

 

Kosten; 45,- €

 

 

Minimale groepsgrootte; 4 personen

 

Maximale groepsgrootte; 12 personen

Google+ pinterest-e4080.html